Kom ner i varv med massage

Kom ner i varv med massage

Hej på er! Ni ska vara hjärtligt välkomna till ett nytt inlägg här på bloggen, det är mycket som pågår i livet och då är det alltid skönt att kunna ventilera lite här på bloggen. Jag har funderat lite på det här med massage och jag vill dela med mig om det som faktiskt är riktigt bra både för kropp och knopp. Massage är ju ett ganska brett begrepp där det finns en rad olika sorters behandlingar, men fokuserar generellt på välmående och hälsa. Om vi börjar ur en fysisk aspekt så kan jag utifrån egna erfarenheter säga att massage kan göra gott vid flera besvär. Smärta och värk i både muskler samt leder kan behandlas med en massagebehandling, men så kan även besvär med ryggen och nacken. Sen finns det självklart olika typer av metoder och tekniker som fokuserar på andra områden och besvär. Överlag är det absolut ett fungerande alternativ för att stärka den fysiska hälsa, men nu tänkte jag diskutera lite mer om vad det gör med vår psykiska hälsa. Oavsett vilken typ av behandlingsmetod man går på, så ges man möjligheten att få komma bort från vardagens alla för en liten tid. Du får chansen att slappna av, vilket är något som jag tror vi alla behöver med jämna mellanrum. Många människor lider av stress och har en vardag som i princip alltid går i ett högt tempo, då behöver vi verkligen ta en paus emellanåt för att få koppla av. Som ni märker så finns det många olika fördelar med massage, vilket är anledningen till att jag vill tipsa er om det. Jag känner faktiskt till en salong som jag kan rekommendera till på Södermalm. Hedas Eko Hud är ett företag i närheten av Södermalm som erbjuder massage och som jag hört gott om, det kanske kan vara värt ett besök för dig i närheten av Södermalm.


Kommentarer är stängda.