En behandling bra för både kropp och själ

En behandling bra för både kropp och själ

Morsning korsning bloggen! Jag hälsar er alla välkomna till ett nytt inlägg och hoppas att ni har haft en fin vecka så här långt.

I ett par dagar har jag funderat och tänkt lite på massage och jag vill faktiskt dela med mig om det som jag tycker är något riktigt bra för vår hälsa. Massage är ju ett tämligen brett begrepp där det finns en rad olika sorters behandlingar att välja mellan, alla med välmående som den gemensamma nämnaren. Om vi börjar ur en fysisk aspekt så kan massage över lag hjälpa vid flera besvär. Smärta eller värk i muskler samt leder kan effektivt behandlas, men även problem med rygg och nacke kan försvinna efter en session. Det finns också olika typer av metoder och tekniker som fokuserar på andra områden och besvär än de jag nyligen nämnde. Det är ett utmärkt alternativ för att stärka sin fysiska hälsa och förebygga problem!

Nu tänkte jag prata lite mer om vad det gör med den psykiska hälsan, för massage påverkar inte bara kroppen utan det gör även gott för själen. Vid en behandling ges man möjligheten att komma bort från vardagens alla måsten för en stund. Du får lite tid för att slappna av, vilket är något som vi alla behöver någon gång ibland. Många människor lider idag av stress och har en vardag som nästan alltid går i ett rasande tempo, då kan det vara en fördel att ta en paus emellanåt för att få koppla av. Som märker så har massage många fördelar.

Jag känner faktiskt till en salong som jag kan rekommendera till er Ystad. Gyas Spirit and Soul är ett företag som har sin salong i närheten av Ystad och de erbjuder bland annat massage. Befinner du dig i närheten av Ystad så kan det här absolut vara ett alternativ om du känner för att unna dig själv en massage. Ha en fin torsdag! 


Kommentarer är stängda.