Rynkinjektioner & Fillers

Känn dig trygg!

Vår klinik är en certifierad klinik för Restylane- och perlaneinjektioner, Stylage, Revitajal såväl som andra märken.  Att veta exakt hur och var samt vilken typ av fillerbehandling som ska injiceras kräver en skicklig och erfaren person. Vår personal har mångårig erfarenhet av fillerbehandlingar såväl som den skicklighet som krävs för att uppnå optimalt resultat. Vi har många nöjda och återkommande kunder – kontakta oss om du vill ha kundreferenser!

Hur fungerar fillerbehandlingar och rynkinjektioner?

Fillerbehandlingar slätar ut rynkor och gör läppar fylligare med en omedelbar verkan. Nu finns en ny och naturlig möjlighet om du vill bli av med rynkor, veck eller tillföra dina läppar ny skönhet. Rynkinjektionen eller fillerbehandlingen injiceras under huden eller i läppen. Eftersom det inte behövs några förtester kan behandlingen genomföras på mindre än en halvtimme. Alla våra produkter är baserade på icke-animalisk hyaluronsyra som framställs genom en unik tillverkningsmetod. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne och bryts därför ner och försvinner naturligt med tiden.Före och efter bilder

Den naturliga alliansen

Hyaluronsyra förekommer naturligt i alla levande varelser. Volymen som ger din hud spänst och ett hälsosamt utseende skapas av hyaluronsyra. I våra produkter har den formen av en kristallklar gel som injiceras för att lyfta upp rynkan, vecket eller läppen. Väl i huden förenar sig injektionen med kroppens egen hyaluronsyra för att med gemensamma krafter skapa volym. Till skillnad från andra biologiskt nedbrytbara implantat är inte våra produkter framställda av några ämnen från djur.

Friheten att välja ligger i det nedbrytbara

Den volymskapande egenskapen kommer från våra produkters unika förmåga att binda vatten. När de egna molekylerna bryts ned förvandlas även de till vatten. Därför försvinner fillerbehandlingen slutligen ur kroppen utan att lämna ett enda spår. Ett permanent implantat däremot sitter kvar resten av livet. Vem vet vilka skönhetsideal som kommer att råda om 5, 10 eller 20 år. Våra fillerbehandlingar ger dig möjlighet att välja när effekten försvunnit. Ett ansikte förändras hela tiden och skönhet uppnås bäst genom att utvärdera behovet av vidare behandling med jämna mellanrum.

Fri passage resulterar i hälsosam hy

För att utstråla naturlig skönhet är det centralt med en frisk och sund hud. Detta förusätter att huden får fungera på ett naturligt sätt. När ett implantat injiceras är det oerhört viktigt att kroppens balans inte rubbas. Våra fillerbehandlingar integreras helt i huden och tillåter näringsämnen som syre och hormoner att flöda fritt. Även celler kan passera mellan gelfragmenten. Det gör att hudens normala funktioner bibehålls och huden förblir hälsosam under hela tiden som vår fillerbehandling finns kvar i kroppen.

Njut av naturlig skönhet upp till ett år

Det är mycket individuellt hur länge en behandling verkar. Flera faktorer spelar in – hudens struktur, levnads- sätt, ålder och inte minst vilka krav varje person har. Vi vet emellertid att majoriteten av de som behandlats upplever att 50-80% av effekten finns kvar efter sex månader. De flesta väljer att fylla på med våra injektioner inom sex månader räknat från den ursprungliga behandlingen. En av de största fördelarna med våra produkter  är att det går att fylla på med lite naturlig skönhet när man själv tycker att det behövs. Både effekt och beslut är genuint individuella.

Fillerbehandlingen

Behandlingen tar omkring 30 minuter och resultatet syns direkt. Vid behandling av rynkor brukar bedövning vanligtvis inte behövas, men kan enkelt ordnas. Det behandlade området kan direkt efter behandlingen bli något rött och svullet. Det är en normal reaktion efter injektionen och svullnaden brukar gå ner efter en till två dagar. Andra reaktioner är mycket ovanliga; ca 1 av 2000 har rapporterats få övergående svullnad, rodnad eller ömhet vid eller i närheten av behandlingsstället. Denna reaktion kan uppstå flera veckor efter behandlingen. Fråga oss gärna om ytterligare detaljer angånde din behandling.