Juni månads vinnare!

Permanent borttagning av hår på bikinilinjen!

Grattis – Jessica A!

Tack vare Jessicas  roliga formulering i vår “bästa-rabatt- tävling”  :)  får alla kunder under hela juni månad  50 % rabatt på en behandling av permanent hårborttagning på bikinilinjen!

Vinn 50% på behandling!

Missa inte vår tävling!

NU har du chansen att vinna 50% rabatt på valfri behandling * – hur det går till kan du läsa här!

[*ej operationer]

Snygg radiopratare konsulterar Alfa Beauty!

Borås snyggaste & trevligaste radiopratare?

Här om dagen blev Iwanca, Bati, Nadja och Johanna från Alfa Beauty intervjuade  av P4 Sjuhärad – Vi tog oss an Jon Koldenius som är programledare i morgonprogrammet “Frukostklubben” Jon är Inflyttad boråsare med hustru och fyra barn. Sparar långa naglar på höger hand till den klassiska gitarren. Gillar när skorna står i rad efter väggen i hallen. Har svårt för upprepningar och får hudutslag av enighet. Tycker våren är bästa årstiden (om ingen annan håller med förstås:) Frågan är om han så perfekt som han själv tror? Tja, det är han nog! Trots hårig mage och en del navelludd måste vi erkänna att killen är ju himla söt :)

Du har väl inte missat vår annons?

I söndags hade vi annons i BT

Om du råkade missa den – vill vi bara tre dagar senare fortfarande säga VARMT välkommen till oss i decemberkylan.

Det är full fart på Alfa Beauty – men det finns alltid plats för fler trevliga kunder! Så om du inte tittat in än, är det dags!

Vi ser fram emot att just du kommer in och hälsar på oss.

Välkommen!

Nu är vi på “G”…

"Hitta din harmoni"

Äntligen har vi slagit upp dörrarna!

Nåja – vi kanske är vi inte riktigt färdiga med riktigt allt än. Vår webbsida, hårsalong och laserklinik är nästan färdigfixade, lite pyssel kvarstår dock. Vi är dock flitiga och jobbar undan så fort vi bara kan!

Alla våra kunder är hjärtligt välkomna och vi hoppas att våra generösa öppningserbjudanden kan ge lite kompensation för det arbete som kvarstår.

Just nu väntar  vi med spänning på att all inredning ska anlända. Vår fina coola fondvägg tex – som är på väg från Frankrike kommer bli jättefin när den kommer upp.

Men tills dess får vi glädja oss åt att det är både lätt och prisvärt att handla julklappar och presenter bland alla våra behandlingar – Skäm bort dig själv eller någon annan du tycker om! Kanske vill du få (eller ge bort) snövita tänder – nu i dessa snöiga tider? Det fixar vi, till vårt fantastiska kampanjpris 1500:- (Ord pris 3500:-)

… ♥-ligt Välkommen in! …

29 november, 2010 kl 03:52