Om oss

Viktigt att tänka på innan du gör en behandling

Innan du gör en behandling av något slag bör du som konsument ta reda på vilken kompetens och erfarenhet det finns där du väljer att göra dina behandlingar. Är det en skönhetssalong eller är det en klinik med medicinska behandlingar – Medicinska maskiner är kraftfulla och ska inte förväxlas med kosmetiska maskiner. De som gör behandlingar på Alfa Beautys laserklinik är medicinskt utbildade och samarbetar med vår konsultläkare. Många av våra maskiner och behandlingar kräver licens, vilket vi självklart har.

Det är viktigt för oss att du blir en nöjd kund, därför är vi noga med att under konsultationen ta reda på dina behov och förväntningar så noggrant som möjligt, för att anpassa behandlingarna för just dig.

Diskretion – om du vill

En del som gör behandling vilket initial kan ge viss rodnad eller svullnad – eller de som helt enkelt känner att de inte vill visa upp sin nygjorda behandling, kan självfallet använda Alfa Beautys diskreta bakdörr som leder rakt ut till parkering /parkeringshuset.

Frågor

Det finns en hel del information här på webbsidan som kan svara på dina frågor. Men om du är osäker kan du ringa eller skriva. Hellre en fråga för mycket än för lite – är vårat måtto!