Tandblekning – 1 tim

Viktigt

Patienten skall ha besökt sin tandläkare inom de senaste tre månaderna innan tandblekningen påbörjas, och då skall en grundlig undersökning och behandling av skadade tänder ha gjorts.

Effektivt och säkert

Vill du få vita tänder med en effektiv och säker tandblekning, så ska du välja metoden ChrystalWhite! Denna metod är jämförelsevis billig, och eftersom den är automatiserad så är det en snabb, effektiv, enkel och framförallt användarvänlig och bekväm behandling (du behöver t.ex inte använda någon bettskena). Har du missfärgningar på tänderna p.g.a rökning, åldrande, arv, medicinering eller annat, så kan du nu åter få ett vitare leende!

Behandling

Behandlingen tar ungefär en timma och ger en mycket tydlig effekt. ChrystalWhite använder en kliniskt testad gel, som i genomsnitt ger upp till 7 nyanser vitare tänder (efter tre stycken 20-minutersbehandlingar), och kombinerat med bra tandhygien så kan den vitare nyansen hålla i sig i tre år eller längre. Hur länge det håller i sig beror på dina kost- och levnadsvanor). Om tänderna har mycket fläckar så kan det behöva göras en andra behandling.

ChrystalWhite 1 timmes blekning – utan bieffekter

Metoden ger inga oönskade bieffekter som annars kan uppkomma vid andra blekningsmetoder (som t.ex ilningar i tänderna och ökad sensibilitet), vilket beror på det neutrala PH-värdet, 35% väteperoxidgel, vilket också medför att mjukdelar inte behöver skyddas. Den gel som används vid blekningen är lätt att applicera och frigör så kallade fria radikaler. Tanden vare sig skadas eller förändras när dessa tränger in och förgör missfärgningar. Vare sig kronor och tandproteser påverkas av behandlingen.

Hur vita kan din tänder bli?

Beställ tid för en kostnadsfri konsultation för att få mer information om hur vita just dina tänder kan förväntas att bli!