Fransförlängning

Så här går en förlängning till:

Fransförlängningen sitter ca 3-6 veckor, dina egna fransar släpper också naturligt och inom en period av 2 månader har du bytt ut alla dina naturliga fransar och nya har växt ut.

Under den perioden blir det små “luckor” där du tappat lösfransar,så fransarna behövs fyllas på var 3-4e vecka för att hållas i god och snygg form.

Lösfransen består av ett tunt syntet strå som är naturligt böjt i olika kurvor och längder. Fransen fästs på en av dina egna lite kortare fransar vilket ger ett längre och tätare utseende. Denna typ av ögonfransförlängning är den som ser mest naturlig ut, man kan inte alls se att du har förlängning och du kan se naturligt snygg ut.

Längden på fransarna brukar vi blanda i två el tre olika längder för att ge ett snyggt resultat. Tänk på om du har ljusa fransar naturligt så är det absolut snyggast att färga fransarna i samband med behandling så du får ett enhetligt intryck, då själva fransförlängningen är svart. Vi fäster alltid så många fransar som vi får plats med på dina ögon,beroende på hur dina egna fransar ser ut, allt för att det ska bli så fylligt och snyggt så länge som möjligt.